РИОСВ-Шумен обявява победителите в десетият благотворителен конкурс ЕКО КОЛЕДА, участваха деца и от Търговище

103 електронни картички участваха в надпреварата за призовите места в десетото юбилейно издание на традиционния благотворителен конкурс на шуменската екоинспекция ЕКО КОЛЕДА. С авторски картички в състезанието участваха ученици от градовете Шумен, Търговище и Омуртаг и от с. Царев брод. Експертно жури определи тримата победители в категорията „коледна украса” и още двама участници, които също ще получат грамоти и награди за своето отлично представяне.

РИОСВ – Шумен обявява десетото издание на конкурса „ЕКО КОЛЕДА“

При по-малките участници в конкурса се състезаваха деца от 25 детски градини от градовете Шумен, Търговище, Антоново, Опака, от селата Тимарево, Ясенково, Хитрино, Ловец, Голямо Градище и Черна и от шуменския квартал Макак. В оспорваната надпревара журито определи трима победители, а класирането по категории, както и допълнителни награди за отлично и оригинално представяне са публикувани на електронната страница и на Фейсбук страницата на РИОСВ – Шумен. Победителите могат да вземат своите грамоти и награди на място в инспекцията, а всички участници ще получат грамоти на електронните си адреси.

Една част от изработените коледни материали ще бъдат предоставени на ЦПРЛ-ОДК „Анастас Стоянов” в гр. Шумен за благотворителната кауза по подпомагане на детското отделение на МБАЛ-Шумен, а другата част ще бъде закупена в коледен базар от служителите в екоинспекцията и средствата ще бъдат дарени с благотворителна цел.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе