Дневен хороскоп за 29 декември 2022, четвъртък

Овен

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.

Телец

Четвъртък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Близнаци

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Рак

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Лъв

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Дева

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина.

Везни

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Скорпион

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна чакате. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина поради обособили се финансови противоречия. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Стрелец

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Козирог

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.

Водолей

Четвъртък ще сблъска много от представителите на водолей с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Риби

Четвъртък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе