Дневен хороскоп за 2 януари 2023, понеделник

хороскоп

Овен

Вероятна е ситуация, която да Ви накара да направите компромис със съвестта си. Това е от обща полза. Внимавайте да не влезете в пререкание с околните. Днес е по-добре да бъдете по-незабележими. Трудовите Ви усилия вероятно влияят на финансовото Ви положение. Ако днес се справите с важен обществен проблем, авторитетът Ви се покачва.

Телец

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време.

Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Харчите пари за лични неща. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Рак

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Лъв

Някой ще се опита да Ви изненада, а Вие отдавна се досещате за действията му. Не разваляйте удоволствието на човека и вложете целия си артистичен талант, за да изглеждате приятно изненадани. Той ще го оцени.

Дева

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Везни

Понеделник ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Скорпион

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпион, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Понеделник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Понеделник е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Водолей

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолей, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В заключение, понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

Днес сте с променливо настроение. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе