Дневен хороскоп за 10 януари 2023, вторник

Овен

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Телец

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телец. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Голям процент от представителите на зодия Близнаци са подвластни на отлично настроение днес. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си днес. Ярки любовни постижения. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари.

Рак

Днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите. Тази вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Вторник е ползотворна в професионален, финансов и личен план. Днескашният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Лъв

Този вторник ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Дева

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Везни

За представителите на зодия Везни напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Вторник е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Стрелец

В този ден се посветете на добрите мисли и пожелания. Само така ще се почувствате добре и ще усетите спокойствие. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. В края на деня ще сте доволни и релаксирани.

Козирог

Вторник е успешен ден за козирог. Денят ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс.

Водолей

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолей. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Риби

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във Ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни представители на зодия Риби могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Вероятно при Вас се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе