5 типа ежедневни дамски рокли, които всяка жена трябва да пробва

Къси, дълги, скроени, по тялото, над коляното, розови, бели – дори гардероба на една жена да е пълен с рокли, те никога не са достатъчни. Въпреки че има рокли за всеки повод, нищо не може да спре една дама да си купи нова рокля, щом е решила, че няма какво да облече.

За една нова рокля винаги ще се намери място

Не е тайна, че носенето на рокля кара дамите да се чувстват свободни, секси и женствени. Дами, заслужавате да се чувствате така всеки ден. В следващите редове ви представяме няколко типа рокли, с които да го постигнете.

1. Класиката – малка черна дамска рокля

Създадена от Коко Шанел, тя присъства в гардероба на почти всяка дама вече над 100 години. Малката черна рокля може да е част страхотната ежедневна визия, съчетана с друг цвят сако и подходящи обувки.

2. Ежедневни дамски рокли от лен за най-горещите дни

Ленът е лек плат, което го прави най-подходящ за носене през горещите летни дни. Друго предимство на лена е, че трудно се замърсява и не става на мъхести топчета. Какъв по-подходящ плат за лятна ежедневна рокля?

3. Ежедневни рокли тип А-силует

Роклята тип А -силует навлиза като част от дамската визия през 50те години на миналия век. Днес тя е предпочитана от много дами в ежедневието. Особено подходяща е за дами с фигура тип круша.

Формата на роклята придава фокус над гръдния кош и отклонява вниманието от бедрата на дамата. Благодарение на това дамата може да е гъвкава и елегантна.

4. Рокля тип риза

Този тип рокля предлага лекота и гъвкавост в движенията поради свободната си кройка. Раираната вертикално рокля тип риза е подходяща за по-ниски дами, защото ги прави да изглеждат по-стройни.

В комбинация с подходящ цвят колан през талията и обувки може да придаде много стилна градска визия.

5. Ежедневни рокли с флорални акценти

За настроение много дами залагат на дамски рокли с флорални мотиви. Тя е предпочитана особено в пролетните и летни визии. Препоръчва се дами с по-бледа кожа да залагат на такъв тип рокли.

Тази рокля може да се съчетае както с по-спортни обувки като маратонки или кецове, така и с ниски или високи сандали. Което и да изберете няма да сгрешите.

Заложете на една удобна и красива визия за всеки ден. В онлайн магазина за дамски дрехи на Daphne.bg може да намерите голям избор от всички изброени типове рокли. Използвайте филтрите, за да намерите подходящата за вас и да допълните своята ежедневна визия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе