Дневен хороскоп за 9 февруари 2023, четвъртък

Овен

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Телец

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Близнаци

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващият път си оставяйте резервен вариант. В крайна сметка ще се нагодите по правилния начин. Четвъртък ще завърши добре.

Рак

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Лъв днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, четвъртък е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Дева

Това е добър ден да се справите с проблемите в личния си живот и да намерите умни решения. Всичко, от което се нуждаете, е положително отношение към вашата ситуация – или човека до Вас – и оптимистична перспектива за бъдещето.

Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Скорпион

Може би всичко върви малко по-бавно, отколкото бихте очаквали, но твърде многото бързане също не е добър вариант. Чувствате се ограничени от много посоки, но най-голямото разочарование може да дойде от вашия партньор.

Стрелец

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Козирог

Денят ще е успешен за онези от Вас, които се занимават с интелектуална дейност. Кратките пътувания ще са успешни. В края на деня ще се чувствате отпочинали и заредени с положителни емоции. Ралскирайте по най-добрия за Вас начин.

Водолей

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

[Тden] внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе