ФК „Черноломец 1919“ – Попово подписа нов договор със свой спонсор за 2023 година

ФК „Черноломец 1919“ – Попово подписа нов договор с един от своите основни спонсори – „Джи Ен Инвест“ ООД. Със сключеното споразумение компанията ще продължи да подпомага финансово клуба през цялата календарна 2023 година. Подписването на договора се състоя в офиса на компанията, който бе посетен от част от ръководството и треньорския щаб на отбора, както и от капитана Беадир Беадиров и един от обещаващите млади състезатели на тима – Теодор Иванов.

„Джи Ен Инвест” ООД е външнотърговско дружество, което стартира дейност през 2014 г. и оттогава досега се е утвърдило като една от водещите компании в България в областта на търговията, маркетинга и дистрибуцията на български стоки в Европа. По силата на подписания нов договор „Джи Ен Инвест“ ООД ще бъде спонсор на футболния клуб и през настоящата година, като по този начин компанията остава една от трите институции, които инвестират средства и подпомагат финансово поповския отбор през сезон 2022-2023 г., заедно с Община Попово и генералния спонсор „Ефбет“.

ФК „Черноломец 1919“ се обръща към всички заинтересовани местни фирми, като ги кани да се включат в спонсорирането и финансирането му.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе