Дневен хороскоп за 11 февруари 2023, събота

Овен

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Телец

Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род събития.

Близнаци

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се оградите срещу всякакъв род страсти и суета. Не трябва да пренебрегвате ежедневните си задължения. През втората половина на деня е възможно да получите неприятно известие, което да Ви принуди да измените плановете си за вечерта. За Вас е лесно да печелите пари със собствените си таланти, а не на деловото поприще.

Рак

През този ден може да чуете критика по свой адрес. Има и такива дни, но има и истина в някои думи. Приемете случващото се като безплатен съвет за промяна към по-добро и се стремете да го постигнете. Знайте, че всичко е за добра кауза.

Лъв

Възможно е днес всякаква инициатива или активно движение в другите сфери на дейност да причинява на лъв умора и неудовлетвореност. Повишената Ви възприемчивост води до илюзии и самоизмама. Днес Ви се струва, че семейната им връзка е хармонична, както никоя друга. Може да вземете активно участие във финансовите операции.

Дева

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Везни

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Скорпион

Тази събота ще имате шанса да постигнете баланс между оптимизма и реализма. Това ще Ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин и да вземете възможно най-доброто решение в създалата се ситуация в семейството Ви.

Стрелец

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Козирог

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.

Водолей

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Риби

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе