Дневен хороскоп за 9 март 2023, четвъртък

Овен

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Телец

Чувствата ви днес може да са противоречиви, но това е нормално при струпването на няколко празнични дни и многото време сред роднини. Опитайте се да си осигурите тишина и спокойствие. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

Близнаци

Четвъртък ще е благоприятен ден за Близнаци, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Рак

Ден на любов и разкриване на творческия потенциал. Творческите личности, родени под този знак, са способни да доставят на любимите си хора голямо удоволствие. Този ден е благоприятен за проявяването на милосърдие, помощ и лечение. Бъдете избирателни при общуването и се придържайте към здравословния начин на живот. Денят е благоприятен за покупки и търговски операции.

Лъв

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Лъв. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Дева

В днешния ден никой няма да Ви закача за нищо, така че може да се угодите в това, което най-много харесвате. Естествено, после ще Ви се наложи да наваксвате, но не се отчайвайте. Ще се справите с цялата ситуация на добро ниво.

Везни

На пръв поглед нещата могат да Ви се струват стабилни, но въпреки това сте обзети от чувство на вътрешно напрежение. Интересът Ви към тайната страна на живота ви позволява да осъзнаете наличието на друга, скрита от всеобщия поглед реалност. Вие имате шанса ясно да видите собствените си проблеми и комплекси натрупвани през годините и да се справите с тях.

Скорпион

През този ден може да се окаже, че сте грешали много в мнението си за човек от обкръжението Ви. Не е нужно да давате обяснение, промяната в отношението Ви ще бъде вместо извинение. Не бъдете агресивни, за да не загубите близки хора.

Стрелец

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Козирог

Днес стреляте по всички мишени и сте готови да се справите с всичко. Самочувствието ви е високо. Любовният Ви живот изисква вашето внимание и трябва да държите емоциите си под контрол, за да избегнете спорове с партньора си.

Водолей

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Риби

Изпитвате потребност от приятно и близко по дух обкръжение. Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси. Можете да правите всякакви покупки за дома и семейството.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе