Дневен хороскоп за 10 март 2023, петък

хороскоп

Овен

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Овен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Телец

Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род събития.

Близнаци

Голям процент от близнаци са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Рак

Активното Ви участие в професионалните задачи на работното място Ви прави повече работоспособни и отговорни. Доста нервни и с променливо настроение, представителите на зодия Рак разполагат с много силен късмет, който ще действа мощно и ще им предостави чудесна възможност да реализират личните и деловите си цели. Петък разкрива и изразителен шанс за промени, които ще се осъществят до края на месеца.

Лъв

През днешния ден най-важното ще бъде да запазите спокойствие. Преди всяка задача бройте до 10 и тогава действайте. Някои събития в работата може да Ви изнервят, но те наистина не заслужават нервите Ви. В края на деня релаксирайте с чаша хубаво вино.

Дева

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Везни

През този ден няма да Ви е лесно да наложите мнението си и то по-скоро няма да бъде чуто. Има и такива дни, а случващото се може и да е за добро. Не настоявайте излишно. Ще видите, че си заслужава след време. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Скорпион

[Тden] е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете дипломатични и тактични.

Стрелец

Прекомерната горделивост може да стане причина за разочарования и обиди. В семейните си отношения трябва да сдържате страстите, тъй като ситуацията може да излезе извън контрол. Важното е да си отпочинете добре и да наберете сили за следващите дни. Денят е неблагоприятен за оформянето на документи и решаване на въпросите за наследство.

Козирог

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Водолей

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В петък се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Риби

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе