Дневен хороскоп за 18 март 2023, събота

Овен

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Телец

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата Ви. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Събота не е лош ден за Близнаци, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Рак

Събота ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти.

Лъв

Всяка промяна от днешния ден ще е за добро. Направете така, че това да е по Ваша инициатива. Например, може да отидете до фризьорския салон и да промените нещо в прическата си. В края на деня обезателно ще се почувствате по-добре.

Дева

Събота е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Везни

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Скорпион

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Стрелец

Събота не е еднозначен ден за Стрелец. Днешният ден ще е печеливш. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите.

Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Риби

Днешният ден ще Ви донесе известно настроение. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Хората, с които контактувате, ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе