Дневен хороскоп за 20 март 2023, понеделник

Овен

Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

Телец

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Имате толкова много отговорности по време на работа, че няма как да не се почувствате тотално стресирани. Ако успеете да сведете стреса до минимум, ще можете да измислите конструктивни решения.

Рак

Задълженията ви се трупат все повече и днес се чувствате претоварени. Вашите финанси изискват внимателно боравене и по-добро планиране. В любовния Ви живот зависи от вас да положите усилия да подобрите нещата във връзката си.

Лъв

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Дева

Този понеделник най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Везни

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Скорпион

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Стрелец

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Козирог

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Водолей

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Риби

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе