Дневен хороскоп за 24 март 2023, петък

© Pixabay.com

Овен

Жизненият Ви потенциал е на високо ниво. Усилва се Вашата сексуалност и привлекателност, което може да доведе до хармонична и щедра любов. Днес се радвате на творчески пориви и тяхната реализация Ви носи успех. Може да достигнете до ново признание, за което само сте мечтали. Добър ден за колективни занимания и общуване.

Телец

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Телец могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек. Сред представителите на зодия Телец най-голям успех днес имат хората на изкуството и особено художниците, скулпторите и кинорежисьорите.

Близнаци

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Рак

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Лъв

На работното място е време да се откажете от остарелите подходи и да приложите в действие собствените си планове. Ако сте необвързани, включете чара си в действия и вижте докъде ще Ви доведе!

Дева

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Дева.

Везни

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Скорпион

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Водолей

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Риби

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Близките също желаят да им отделите от времето си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе