Дневен хороскоп за 29 март 2023, сряда

хороскоп

Овен

Избягвайте да пътувате по работа или с друга важна задача, защото ще възникнат различни неочаквани спънки и нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Може да използвате този ден за лечение, терапия, зъболекарски или козметични процедури и др. Денят ще бъде от тези, които носят късмет на всеки, но не всеки ще има очи и сърце да ги види. Младите жени да избягват конфликти и прояви на ревност, не сте готови за последствията.

Телец

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Близнаци

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от Близнаци днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Рак

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Рак са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Лъв

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от представителите на зосия Дева през днешния ден. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

Сферата на личния Ви живот днес може да се характеризира с крайно противоречиви тенденции, подобни на неустойчивите черти на дъгата, която прелива във всички цветове, призрачна, прозрачна, лека и готова да изчезне дори от лекия повей на вятъра. Звездите Ви съветват да не се страхувате да мечтаете и да експериментирате. Задава се парична криза.

Скорпион

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия Скорпион не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Стрелец

Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелец са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Козирог

През този ден ще бъдете зарадвани от близките си. Насладете се на момента и им благодарете за всичко през изминалата година. Емоциите Ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре Ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате.

Водолей

Не мислете, че смирението и подчиняването на собствените интереси на любимия човек са признак за Вашата слабост и несъстоятелност. Използвайте всеки шанс за създаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в семейството. Направете си малък семеен празник. Не се стискайте за благодарности и подаръци.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе