Референдумът на БСП против джендър-идеологията ще спаси българските деца!

По инициатива на БСП и с подкрепата на няколко други коалиции и организации, бе учреден Инициативен комитет и се стартира подписка за провеждане на национален референдум с въпрос: „Подкрепяте ли въвеждане на забрана за обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола, и с концепции за друг пол, различен от мъжки и женски, сред деца и ученици в образователната система на България?”.

За председатели на Инициативния комитет бяха избрани адвокат Владимир Шейтанов и Ирена Анастасова – заместник-председател на БСП и дългогодишен директор на училище. (Пълният списък на Инициативния комитет, може да видите под статията.)

Истина е, че заплахата идва от пълзящото настъпване на джендър-идеологията в Европа, а вече и в България. Вие  сами сте свидетели на нещата, които се случват – книжки, учебни помагала, издавани от фондациии други организации, финансирани незнайно откъде – посочват, че детето може да си самоопределя пола. Все повече се лансира идеята да бъдем наричани „Родител 1 и 2”, вместо майки и бащи…

Тази пропаганда е влязла вече дори и в официалната ни образователна система – пример за това е задачата за дискутиране на различните видове социална ориентация, която се дава на невръстните деца от 6ти клас в учебника по „Човекът и природата” на стр. 155!

Пример за това е фактът, че над 93 000 лева – пари на българските данъкоплатци – са похарчени от Национален фонд „Култура” по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации” за организирането на драг- куин шоу тази неделя (26.03.23) в столично ЛГБТИ заведение!

Ние сме против това!

Искаме Референдум, за да стане ясно, че българското общество е против пропагандата на тази идеология и това обучение и внушение на децата и то няма да бъде прилагано до навършването на 18 години!

БСП категорично НЕ е против хората с различна ориентация! Напротив, приема правото на тези хора да бъдат себе си и да живеят както и с когото те сами са избрали, но само и единствено когато това е осъзнат избор на зрели хора! Не когато това се налага като пропаганда на невръстни деца и юноши, с все още неизградени съзнания и характери! Защото  е важно да запазим българското семейство като основна  градивна единица на обществото и нацията ни, като основна житейска ценност!

За нас е важно това да е гарантирано, за да спасим децата и бъдещето на България!

Инициативата за този референдум не е просто партийна, тя е НАЦИОНАЛНА! Защото опазването на бъдещите поколения е и основен въпрос на националната сигурност! Това е проблем на цялата нация!

Затова каним всички хора, които осъзнават колко рисково е разпространението на тази пропаганда сред децата, да подкрепят подписката за референдума! Независимо от политическите ви пристрастия – включете се! Децата ни нямат цвят! Нямат партия! Те са просто ДЕЦА! НЕВИННИ ДЕЦА – момчета и момичета! А не „ТО”!

И трябва да ги запазим такива! Всички ЗАЕДНО!

В следващите 3 месеца ще продължим активно да събираме подписи за каузата!

Можете да се включите на пункта ни на центъра на гр. Търговище (до банка ДСК).

В дните, в които климатичните условия не позволяват да сме навън – събираме подписи в партийния офис – в сградата зад ДСК (втори етаж). Може също да ни пишете за контакт на фейсбук-страницата ни: https://www.facebook.com/bsptargovishte  или да се обадите на областния координатор – Деница Константинова 0894796377.

 

 

Състав на Инициативния комитет:

Нешка Робева

Светослав Иванов, професор, ректор на НСА 1999 – 2003 г.

Радослав Гайдарски, професор, лекар

Милко Багдасаров, директор на училище в гр. Кърджали

Костадин Бояджев, математик и баща на шест деца

Ирена Атанасова, народен представител от БСП

Христо Христов, студент

Иван Гранитски, издател

Владимир Шейтанов, адвокат и представител на „РОД интернешънъл“

Лилия Божкова, Национално сдружение за закрила на българските деца и семейства.

Диана Тонова, юрист, общински съветник в СОС

Емил Костадинов, футболна легенда

Андрей Стойков, селекционер на националния отбор по футбол младежи

Златан Ванев, шампион по вдигане на тежести

Страхил Ангелов, журналист

Александър Симов, журналист

Георги Хранов, психиатър, юрист

Нора Стоичкова, журналист

Владислав Карамфилов – Влади Въргала, актьор и режисьор

Стефан Стефанов, бригаден генерал, председател на Софийската организация на Съвюза на офицерите и сержантите от запаси и резерва

Петър Странчевски, председател на клуб „Военни моряци“

Васил Точков, Отечествен съюз

Румяна Самунева, Български родителски централен комитет

Таню Киряков, шампион по стрелба

Весела Василева, адвокат

Емил Велев, треньор по футбол

Жан Шейтанов, композитор

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе