Дневен хороскоп за 7 април 2023, петък

Овен

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на овен. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Телец

Всички ограничения и препятствия днес са сведени до минимум, което обаче не важи за емоциите. Прекарайте вечерта в тиха атмосфера – спокойствието и уединението ще Ви помогнат да се възстановите много по-добре.

Близнаци

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес всичко тръгва по вода.

Рак

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Рак са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Лъв

Петък ще внесе известно вълнение сред Петък. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Работата Ви изостава.

Дева

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Везни

Във всички дела се обръщайте към здравия смисъл и интуицията. Вашата работоспособност положително ще се отрази на резултатите от работата Ви. Звездите предвещават успех в професионалната област.

Скорпион

Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Много от Вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Стрелец

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си. В отношенията Ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния Ви живот настъпва забележително събитие. Заплашващите Ви финансови неприятности може и да Ви заобиколят.

Козирог

Петък ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

Водолей

Имате достатъчно лични ангажименти. Петък се оказва твърде динамичен за представителите на Водолей. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе