Слот игри с прогресивен джакпот – Кои са най-популярните?

Няма нужда да споменаваме, че най-популярните опции в онлайн казината са ротативките. Има обаче една категория слот игри, която изпъква над всички останали. Става въпрос за игрите с прогресивен джакпот, който е цел номер 1 на наистина много потребители.

Прогресивен е джакпот, който не е фиксирана сума, а във времето, в което чака да бъде спечелен, той нараства като размер. Когато някой го спечели, той започва от определена базова сума, от която расте нагоре. Може да срещнете много различни джакпоти, като общо взето всеки доставчик включва собствен вариант в своите заглавия. Някои имат по няколко различни. Заради това, ще разгледаме популярните в България опции и ще обясним какво е особеното за всяка една от тях.

Започваме с може би най-известния прогресивен джакпот – Jackpot Cards на EGT Interactive (Amusenet)

 Разбира се, една от причините да е сред най-търсените опции е заради игрите, в които се предлага. Говорим за поредици като Burning Hot, Super Hot и Dazzling Hot, заедно с игри като Olympus Glory, Versailles Gold и още много други.

Играта се активира на случаен принцип, като независимо от размера на залога, може да спечелите всяко едно ниво, дори най-високото. Разбира се, колкото по-голям е залогът, толкова по-голям е шансът за по-високите нива. Играта включва 12 обърнати наобратно карти, като вие трябва да ги отваряте една по една. Целта е да съберете 3 еднакви бои, което ще ви осигури джакпота, съответстващ на дадената боя. Нивата са както следва:

  • Спатия – най-ниското и обикновено е около няколко десетки лева
  • Каро – следващото по-големина, обикновено е около няколко стотин лева
  • Купа – по-сериозно ниво, което е с размер на хиляди
  • Пика – най-високия джакпот, който е в десетки и стотици хиляди левове

Следва Egypt Quest, който отново е на доставчика EGT

 Може да се активира чрез натрупване на три символа Egypt Quest или на случаен принцип. Отваря се отделна ротативка със специални рилове и символи. Всяка печалба на врътка в бонус играта води до натрупване на сума, която се отчита. Целта е да натрупате възможно най-голяма сума общо от всички врътки.

Определена сума отговаря на определено ниво на този прогресивен джакпот. Възможно е и да събирате свитъци, като при 5 броя, в края на играта печелите следващото по-високо ниво на джакпота, спрямо това, което сте спечелили чрез сумата на печалбите. Възможно е да получите и мистериозна бонус печалба, която участва в натрупването.

Нивата са подобни като на горния бонус – 4 на брой. Наричат се Бронз, Сребро, Злато, Платина. Започват от няколко десетки лева за първото до десетки и стотици хиляди в най-високото.

Bell Link също е комбиниран с бонус игра.

Тук целта е да събирате камбани. При 5 камбани, независимо от вида им, започва бонус игра. В нея се събират сумите, които са изписани в камбаните. Тя стартира с три врътки, като се завъртат само празните места, в които няма камбани. Ако се появи такава, броячът се рестартира до 3 врътки. Бонусът приключва, когато в тези три врътки не се появи нова камбана, или ако екранът се напълни с камбани. В края събирате всички суми на камбаните, които сте нацелили. Ако се появят три камбани с името на определено джакпот ниво, независимо дали в нормална игра, или в бонус игра, вие печелите този джакпот. Имаме четири нива на джакпота. Започваме с Mini и Minor, които са фиксирани на 10 и 50 лева. Major и Grand са прогресивни и по-сериозни – хиляди и десетки хиляди.

Това са най-популярните опции, но има и още други прогресивни джакпоти. Такива са Clover Chance с четири нива, Jackpot Temple с едно ниво, Hot Luck с три нива, High Cash с четири нива. Има стотици игри, които поддържат тези джакпоти, така че изборът е голям.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе