Бетано – С какво се отличава Betano от останалите букмейкъри?

В ерата на все по-дигиталния свят, всеки букмейкър се опитва да привлече потребители с различен подход. Един от представителите на сектора, Бетано, има доста иновативен маркетинг и интересна платформа. В тази статия ще разгледаме отличителните черти на бранда пред конкуренцията.

Интегрирана xG статистика за очакваните голове

Благодарение на партньорство с компанията Opta, потребителите на Betano получават достъп до тепърва навлизащ в България показател, който е много полезен. xG на практика е измерител, който изобразява анализа на качеството на положенията, които даден отбор прави в мач на живо. Този измерител цели да покаже очакваното количество голове до момента на мача, за да го сравните с резултата.

Действителните цифри могат да се различават, но това дава идея как се представят отборите в срещата до момента, както и какво е качеството на създадените шансове. Защото това, че даден изстрел не е довел до гол, не значи, че не е бил качествен и застрашаващ опонента.

Въпросната опция е на разположение за избрани футболни срещи в реално време. Как да стигнете до там?

  • Решете за кой мач имате интерес да проучите, като той трябва да се играе в момента.
  • Отворете раздела със срещи на живо и го намерете.
  • Ако срещата е поддържана, ще видите xG стойността точно под таблото с резултата.

Да го разгледаме под формата на пример:

Да речем, че играят Левски и ЦСКА. Минало е първото полувреме и на почивката виждаме, че до 45 минута стойността на очакваните голове е 0.4 за Левски и 1.0 за ЦСКА. От тук можем да отсъдим, независимо от резултата, че създадените шансове от ЦСКА са с по-високо качество от тези на Левски. Още повече, че дори резултатът да е 0-0, този показател ни показва, че при перфектни обстоятелства ЦСКА е трябвало да отбележи гол. Когато започне второто полувреме, в зависимост от играта, стойността на xG ще се променя, отразявайки моментната форма на отборите. Разбира се, обстоятелствата няма как винаги да са перфектни, но е допълнителен начин да добиете представа какво се случва. В комбинация с другите налични статистики може да помогне да за много интересни изводи.

Социалният елемент е на ниво, благодарение на ChatBox

 Това е функция за избрани спортни събития, отново провеждани на живо. Клиентите на платформата, които са се верифицирали успешно, могат да се възползват от нея. За избраните събития се създават независими чат стаи, в които хората могат говорят помежду си – да обсъждат възможностите за развой, какво се е случило в момента, хитовите положения, да коментират своите предположения и прочие.

Просто трябва да отворите страницата на срещата, която сте си избрали и да намерите иконата ChatBox. Ще трябва да приемете Общите условия за чат, където са посочени правилата. След това ще имате възможност да четете какво са писали другите членове и да участвате в разговорите, заедно с тях.

Гледай на живо и предвиждай с лекота, използвайки смартфона си

 Малко платформи, дори световни, предлагат такова нещо. Освен лайв стрийминг през уеб платформата на Бетано, има специално разработено излъчване за смартфони и таблети. Отваряте си дадено събитие на живо, пускате си прякото предаване и гледате, без да губите достъп до останалите бутони за действия на страницата.

Функционалността поддържа болшинството от събитията за баскетбол, футбол и тенис. След като си изберете среща, отваряте нейната страница и пускате предаването на живо. След това трябва да активирате опцията за гледане на цял екран чрез натискане на съответната икона или обръщане на телефона.

От дясно ще се появи бутон, натискането на който ще покаже поредица от различни маркети – един по един. Може да плъзгате наляво и надясно, за да ги местите. След като натиснете се появява прозорец за бърз залог, без да спирате излъчването или да излизате от страницата. Няма да пропуснете и стотна от случващото се на арената.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе