Кои букмейкъри са най-предпочитани в България?

В последните години в България се появиха изключително много компании за онлайн залози – своеобразен ренесанс. Всеки един от тези онлайн букмейкъри има различен подход и предлага различни възможности на потребителя. В тази статия ще ви помогнем да се ориентирате, като отсеем вариантите, които си заслужават най-много.

Става въпрос за следните компании:

  • Bet365
  • Bwin
  • Sesame
  • Palms Bet
  • Betano
  • Winbet

Bet365

Bet365 е един от световните лидери на пазара за онлайн залози. Те работят на десетки пазари по цял свят, с изключително силна позиция в България. Тук може да се насладите на пълен календар със събития в десетки различни спортове – от най-популярните, до по-специфични такива.

Това е компанията, която е пионер на функцията “Затвори залог”, която ви позволява да продадете своя фиш, преди края на срещата, или срещите в него. Освен това тук са достъпни възможности за редактиране на талон, автоматично затваряне и други подобни. Функционалността е издигната на пиедестал.

Друго голямо предимство на платформата са развития лайв стрийминг, който покрива много елитни състезания от различни спортове като футбол и баскетбол.

Bwin

Друга световно известна компания, която инвестира изключително много в маркетинг чрез спонсорство на отбори, турнири, федерации и така нататък.

Има доста добре развита платформа от техническа гледна точка, също предлага много обширни възможности за гледане на спорт на живo. Една от причините много потребители да избират този сайт е заради по-традиционния му външен вид, който прави работата с него доста лесна.

Комбинацията от наличието на над 20 хиляди различни събития на месец с добро ниво на коефициентите, позволява на играча да конструира предвиждания с висока заложена стойност.

Sesame

Това е компания, която работи с фокус върху българския пазар. Когато се появи, тя впечатли аудиторията с модерния и интересен външен вид, голямото разнообразие от различни секции и иновативни интерактивни бонуси и промоции.

Типичен пример за техния подход е пещерата на Сезам, в която всеки може да получи един от многобройна комбинация бонуси, спрямо собствената му активност на платформата. Много често се предлагат безплатни залози за различни срещи и спортове, имат доста щедър първоначален бонус и множество турнири, които придават нова форма на забавлението.

Има много добра секция за електронни спортове, която не се среща никак често.

Palms Bet

Mарка, която е добре позната на българския пазар със своя атрактивен подход към своя маркетинг. Всички помним песента на Фики. Този подход се пренася и към всичко останало, което правят. По отношение на бонусите и промоциите, които често са под формата на интерактивни игри с най-различни награди. Тук имаш възможност да завъртиш колелото на късмета.

Предлагат се доста безрискови залози. Коефициентите са солидни, покритието на топ лигите, особено на футбол – като срещи и пазари за тях, е на най-високо ниво. Секцията за игра на живо е доста информативна и пълна с интересни инструменти за залагащите.

Betano

Друг букмейкър, който навлезе много активно с усилия да привлече клиенти от родния пазар. Тук характерното е, че са разработени много добри приложения за смартфони с iOS и Android.

Сайтът е много интерактивен, с много динамични модули и с изключително голям набор от промоции, бонуси, турнири. Това е един от малкото сайтове у нас, който предлага Фентъзи лига. Предлага интеграция с нашумялата статистика xGoals за очаквани голове. Тя е полезна за хората, които обичат да проследяват срещи на живо и да правят предвиждания в реално време. И по темата с мобилните приложения, тази възможност за игра на живо е много добре интегрирана в тях.

Организират се много турнири, има много интересна чат функционалност и страхотни предложения за почитателите на правите колонки.

Winbet

Много хора припознават Уинбет, като компанията, която помогна на ЦСКА да поеме по пътя на стремглавото и амбициозно развитие. Същото се забелязва при начина, по който управляват букмейкърския бизнес.

Обратната връзка с потребителите показва, че те са големи почитатели на интересния начин, по който е направен първоначалния бонус. Той е кръстосан, включва няколко нива под формата на стъпки, поддържа всички секции на сайта и е наистина мащабен. Същото важи и огромните турнири, в които може да участва всеки и някаква награда получават голям брой хора. Всичко това върви в комплект с богат календар, конкурентни коефициенти и страхотна поддръжка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе