Sesame bg – Какво предлага онлайн съкровщницата на Сезам

Хазратните компании стават все по-креативни в разработването на маркетингова стратегия, чрез която да излязат от калъпа. Един от операторите, който е намерил начин да се разграничава от конкуренцията е Sesame bg – любимата онлайн съкровищница за много играчи. За да надзърнат в нея, не е нужно потребителите да извикат вълшебните думи, а просто да се регистрират и да грабнат своето съкровище под формата на бонус.  Днес ще разгледаме как Sesame прави точно това, създавайки автентично изживяване за потребителите си.

Sesame изгради пещерата от нашите представи, за да дава интересни бонуси на клиентите си

Всеки регистриран клиент на платформата може да опита късмета си и да види какво ще му се падне от съкровищницата си. Възможността да го направим е базирана на неговата активност на дневна, месечна, седмична база – или комбинацията от тях.

Интересен момент е, че това, което си намерим там, е ексклузивно за нас и друг не може да се възползва от него. Въпросните бонуси могат да са за различните секции на платформата. Всяка конкретна оферта на организатора се касае до определени игри или вертикали. Получават се доста интересни комбинации.

Как да активираме получена оферта, която ни харесва?

В зависимост от нейния вид, тя може да бъде директно начислена към сметката ни, ако се касае за безплатен залог или безплатни завъртания на някоя игра. Ако е свързана с депозит, активацията се случва при извършването на успешен такъв. Ако има някакви условия за изпълнение, в офертата е посочено какви точно са те и в рамките на какъв срок трябва да бъдат завършени.

Защо тази програма има значение?

Защото това е една от букмейкърските компании, която не разчита само на началните си промоционални оферти. Навсякъде има първоначален бонус към първия депозит или някаква друга благинка. Тук обаче говорим за нещо, което е насочено към настоящите клиенти, защото те също трябва да получат необходимото внимание и интересни възможности.

Приемете това като нещо подобно на програма за лоялност. Тя те възнаграждава с различни предложения, на база на твоята активност чрез допълнителни бонуси, за да се забавляваш повече, с по-малък риск на собствени средства и дори, когато не си нов играч и апетитните бонуси за привличане на клиенти вече не важат за теб.

Още повече, че тук не се налага разделение между играчите

Познати са най-различни VIP и лоялни програми по света. Обща характеристика на много от тях е, че се трупат точки във времето, за да получиш нещо на бъдещ етап. Там се стимулират основно играчите с по-голям оборот и с най-много прекарано време. В пещерата може да се намери за всеки потребител по нещо. Няма някакъв лимит, който трябва да достигнеш, за да получиш някое от съкровищата.

В какъв размер са различните съкровища от пещерата?

Тук е другият момент, в който съкровищницата се различава от други подобни програми. Няма информация какъв вид бонус ще получим, вариантите за него са безброй. Комбинациите, от суми, вертикали в различните секции, дали ще е залог, бонус, врътки, са неограничени. И за много хора именно в това се крие чарът на пещерата – че тя е много изненадваща и интересна.

Най-популярните категории обаче са:

  • Бонус сума при следващ депозит
  • Безплатен залог от определена сума
  • Безплатни завъртания или участия в различните игри

Как да се уверите, че имате най-голям шанс да участвате и няма да го изпуснете?

 Ако не сте го заявили в регистрацията си, отидете в настройките на профила си и отбележете, че сте съгласни да получавате информация за различните промоции и оферти на марката. Това ще ви включи в бюлетина, не само за пещерата на Сезам, а и за всякакви други инициативи, каквито има много на брой по всяко време. Може би това е една от платформите с най-много и различни бонус предложения.

Благодарение на все по-силната конкуренция в този бранш, потребителите получават все по-интересни и по-иновативни възможности. Да се надяваме, че този процес ще продължи по същия начин. И най-важното е да запомните, че играта е само и единствено за забавление, трябва да е отговорна и с правилната за вас мярка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе