Сайтове за спортни залози – в кои букмейкъри можем да създаваме свой залог и как

Случвало ли ти се е да видиш някой футболен мач и да знаеш как ще свърши, но да се чудиш кой пазар е подходящ. Дали заради коефициенти, или нещо друго, тези спортни залози са интересна дилема. В тази статия ще ти кажем в кои сайтове за залози можеш да използваш функцията “Създай залог” и как работи.

Не всички букмейкъри предлагат тази възможност, заради това ще ви споделим къде може да я откриете.

В Sesame “Създай залог” се предлага за футболни срещи и баскетбол от NBA

Създадените индивидуални залози могат да се включат в комбинация с други селекции, или дори система. Включително със селекции, които не са част от “Създай залог” и такива, които не са от разделите за футбол и NBA. Такива фишове могат да се правят само преди началото на събитията, не и на живо. В един създаден залог може да има между 2 и 6 селекции. Важно условие е, че такива фишове не участват в програмата “Кеш аут”.

Функцията работи много лесно:

  • Отваряте желан сблъсък и в разделите за пазари натискате върху „Създай залог“.
  • Екранът с маркетите се променя леко и позволява да кликвате върху отделни селекции. Те се групират в кутийка, в долната част на екрана.
  • Когато сте готови със създадения си залог, натиснете върху бутона „Добави към фиш“, за да финализирате комбинацията. Там пише и какъв коефициент ще получите.

Bet365 предлага възможност за използване на функцията на живо и в повече спортове

Тук различното е, че спортовете освен футбол са:

  • Тенис
  • Баскетбол като цяло
  • Бейзбол
  • Американски футбол
  • Футбол
  • Ръгби – Юниън само преди мач, Лийг и на живо
  • Бокс – само предварително
  • Австралийски правила

Селекцията включва доста от популярните маркети. Отново може да включите такъв създаден залог във фиш с други създадени залози и/или стандартни селекции. Отново трябва да отидете на страницата на желаното спортно събитие и да натиснете върху “Създай залог”. Показват се наличните за комбинация пазари. С кликването върху нова селекция коефициентът се преизчислява. След като сте готови прехвърляте готовия залог към фиша. Могат да се комбинират до 12 пазара от една среща в един залог.

Какви ограничения има?

  • За футболни маркети с картони и голове може да включвате максимум 6 играча от всеки отбор.
  • Не може да използвате създадените залози като твърди предвиждания, обърнати залози и прочие.
  • При отмяна на една от селекциите, целият създаден залог се отменя.
  • При създаден залог за тенис, ако някоя от селекциите зависи от събитие в сблъсъка, което не се е състояло заради вече определен изход, целият комбиниран залог губи. Ако сте посочили, че Григор Димитров ще спечели четвърти сет, но той спечели мача с 3 – 0, комбото е губещо.

Bwin предлага по-лесен за разбиране традиционен вариант на функцията

 Той е наличен за някои от спортовете там, само предварително, без залози на живо. Комбинациите не са налични за кеш аут или редактиране. Не може да комбинирате създадените залози с други такива или други множествени залози и системи. Можете да имате до 10 селекции в една комбинация. На сайта на компанията има много подробна страница, в която се обяснява за всички налични пазари за създаване на залог, дават се примери и са описани всички допустими спортове.

Winbet предлага футболен билдър за залози, които могат да се затварят

 Winbet решават да включат само футбола в тази функция, поне за сега. Бутонът, който я активира, е на страницата за дадено спортно събитие, точно до „Основни“. Предлагат се най-популярните пазари, като се поддържат до 10 селекции в един построен залог.  Можете да правите такива залози, само преди началото на срещите, не и на живо. Поддържа се за всички футболни битки, без значение на първенството. Доста добро покритие има на българските срещи. Абсолютно е налично затварянето на залог, когато се комбинират основни маркети – като двоен шанс, резултат, голове, полувреме и т.н.

Betano пречупва “Създай залог” през своята призма

Тук опцията се предлага за баскетболни и футболни срещи – както преди старта, така и на живо. Може да има между 2 и 7 селекции в рамките на един създаден залог. Възможно е да комбинирате с други „Bet Builder“ или традиционни такива. Залозите с включен „BetBuilder“ отговарят на условията за Кеш аут в Бетано. При невалидна или анулирана селекция, целият изграден залог се счита за анулиран или невалиден. Важно уточнение е, че залозите с тази функция не се броят за превъртане на средства. Работи както при по-горе описаните случаи, като ключовото тук е, че при срещите имате превключвател “Bet Builder” в горната част, който трябва да активирате, за да можете да построите залога си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе