Дневен хороскоп за 12 май 2023, петък

© Pixabay.com

Овен

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Телец

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието и релаксирайте пълноценно.

Близнаци

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Рак

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Лъв

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Дева

Днес не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите конкуренти. Сега настъпва време за релакс и почивка. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите.

Везни

Вероятни са неочаквани проблеми, които в значителна степен да се отразят на отношенията с любимия човек. Избягвайте резките съждения, изказвания и необмислени постъпки, за които след това може да Ви се наложи да съжалявате. Прекрасен ден за активност в сферата на професионалната дейност. Не е изключено появяването на влиятелни хора, които да окажат помощ за Вашите начинания.

Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Стрелец

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Козирог

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

Водолей

Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около Вас. В следобедните часове може да бъдете притеснени за собственото си здраве.

Риби

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе