Дневен хороскоп за 18 май 2023, четвъртък

хороскоп

Овен

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Телец

Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с хората и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар – това значително ще скъси пътя към успеха.

Близнаци

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.

Рак

Четвъртък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Четвъртък ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Дева

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. За представителите на се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

Скорпион

Не мислете, че смирението и подчиняването на собствените интереси на любимия човек са признак за Вашата слабост и несъстоятелност. Използвайте всеки шанс за създаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в семейството. Направете си малък семеен празник. Не се стискайте за благодарности и подаръци.

Стрелец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Козирог

Денят е благоприятен за реорганизации или ремонти в дома. Днес е възможно да се разрешат множество проблеми, свързани с имуществото. Не е изключено в добро настроение да се подведете по неизгодно предложение, което да влоши финансовото Ви състояние. Желателно е да проведете този ден обичайните си занимания. Отделете повече внимание на това, как изглеждате.

Водолей

Нещата се развиват положително в професионалния ви живот и ще видите много от вашите надежди и желания да се сбъдват по възможно най-добрия начин. Каквото и да правите, опитайте се да избегнете ненужни разходи.

Риби

През този ден за представителите на зодия възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе