Първоюнски детски празник в Попово

Много смях и веселие огласиха централната част на Попово в детския празничен ден. На 1 юни – за Деня на детето, Община Попово и Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Общината подари на децата на Попово празнично настроение.

Малки, големи и още по-големи се събраха на площад „Александър Стамболийски“ за празнично шоу. Във „Весели небивалици“ се впуснаха малчуганите – така, както е озаглавен атрактивният спектакъл на Театър „ПАН“. Талантливите танцьори от Танцова формация „Чар“ към Дом на културата „Димо Коларов“ поднесоха своя поздрав. Малчуганите се потопиха в света на илюзиите, забавляваха се с много фокуси и игри с клоуна Панко. Правиха магии с вълшебната пръчица, казвайки вълшебните думи: „Абракадабра сим салабим“. Под звуците на забавна музика танцуваха и пяха с Мери Денс и научиха химна на Театър „ПАН“.

Вариететните атракции и ефектните скечове им доставиха истинска радост, а и наградите и подаръците не закъсняха. Гостите от Театър „ПАН“ разиграха весела томбола, а късметлиите от нея спечелиха награди. За всяко учебно заведение в гр. Попово Издателство „ПАН“ бе осигурило комплекти с образователни подаръци.

Организираният конкурс за рисунка на асфалт под надслов „Здравей ваканция!“ напомни на децата за най-желаната – за лятната ваканция. С емоции и изживяна радост те пресъздадоха своите летни мечти. Слънце, море, усмивки и много нарисувани цветя изпълниха градския площад, а всички художници получиха награди.

Първоюнски детски празник в Попово Много смях и веселие огласиха централната част на Попово в детския празничен ден….

Posted by Popovo News on Thursday, June 1, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе