Ден на самоуправлението в ПГСС „Никола Пушкаров“ – Попово

И тази година Ученическият съвет на ПГСС „Никола Пушкаров“ спази традицията за провеждане на Ден на самоуправлението в училището. Идеята на този ден е в ролята на учители, учениците да усетят смисъла на професията, да сменят местата си за ден и да видят училищния живот от различна гледна точка.

В този ден Центъра за административни услуги в Община Попово посрещна и предостави възможност младите хора от ПГСС „Никола Пушкаров“ да бъдат част от колектива. Учениците се запознаха с дейността на служителите и за кратко заеха техните места.

Гимназистите подготвиха и проведоха часове, които всички запомниха. Литературата, математиката, химията, биологията и много други предмети станаха особено интересни в този ден, защото младите хора виждат света с различни, любопитни очи! „Новата” администрация на училището също работеше неуморно. Хигиенистите с усърдие се справиха блестящо със своите задачи. Медицинското лице откликваше при необходимост. Новоизбраните – Директор и неговите заместници се постараха бързо и ефективно да решат задачите за деня. Те поддържаха реда, усмивките и настроението в собственото си училище.

И тази година Ученическият съвет на гимназията спази традицията за провеждане на Ден на самоуправлението в училището….

Posted by ПГСС "Никола Пушкаров" on Wednesday, June 7, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе