Празничен концерт по повод Деня на Попово и 140 години от обявяването му за град

На празник като на празник – за малки и големи! Попово празнува! С много песни и танци продължиха тържествата до късно през нощта в празничния 10 юни.

Жители и гости на града изпълниха площада. Гласовитата Сияна Атанасова откри Празничния концерт. С изпълнение на химна на Попово тя върна носталгията на поповчани към тихите улички с бели павета и градеца бял и щастлив. Празничната програма продължи с най-обичаните – с изпълненията на талантливите деца на Бялото градче – Танцова формация „Чар“, Студио за класически и съвременни танци „Марина балет” и Представителен детско-юношески танцов ансамбъл „Северняче“.

Под бурните аплодисменти на публиката прозвуча и песен в изпълнение на Калоян Димитров – Балан. Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ и мистериозният глас на Албена Вескова изпълниха с красота и магия сцената и поднесоха на присъстващите едно истински вълнуващо изживяване, впечатляващо с неповторимост и усещане за българско.

Дълбоки и нежни нотки огласиха площада в изпълнение на Невена Цонева и бенд. Победителят от първия „Мюзик Айдъл“ и вокал на „Ку-Ку бенд“ омагьоса с харизматичното си присъствие и талант. Финалът на тържествения концерт постави тийн идолът – атрактивната изпълнителка Дара, а небето над Попово бе озарено от празнична заря.

Празничен концерт по повод Деня на Попово и 140 години от обявяването му за градНа празник като на празник – за малки…

Posted by Местен Вестник on Saturday, June 10, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе