Какво да съобразите, когато избирате бански?

Изборът на правилния бански може да бъде много труден за много жени. Многото модели и кройки карат много жени да не знаят в какво ще изглеждат добре. Предлагаме ви какво да вземете предвид и върху какво да се съсредоточите, когато купувате бански костюм.

Тип костюм

Най-основното разделение разграничава:

Бански от две части

Бански от една част

В момента обаче това разделение вече не е достатъчно. Различните видове бански костюми , които се създават през годините, налагат повече внимание при избора на кройка. Разбира се, банските половинки са все още чудесен избор, ако искате да релаксирате на плажа, а Цял бански, когато искате да прекарате времето си по-активно. Това обаче вече не е правило, което винаги важи. Затова си струва да проверим дали избраният тип костюм ще е подходящ за плажните ни предпочитания.

Качество на материала

Независимо дали банският е за плаж или басейн, важното му предимство е качеството на материята. Важно е материята да лежи добре по тялото, да не се изтрива и да изглежда естетично. За плувци в басейн платът на банския трябва да е устойчив на хлор. Ако това не е така, банският бързо ще се покрие с грозни ожулвания, което скоро ще доведе до неговото унищожаване. Препоръчителните тъкани включват: материали съдържащи оригинална ликра. Такъв материал се използва за шиене на бански костюми на Евиза.

Вид и разположение на презрамките

Това е аспект, който значително влияе върху комфорта при плуване и игра на плажа. Презрамките могат да имат традиционен ход, да се завързват около врата, кръстосани отпред или отзад. Има и бански костюми с една презрамка, поставена на врата, както и модели, при които презрамките могат да се откопчават, без това да повлияе на комфорта и стабилността на сутиена. Решенията с вързани презрамки са идеални за почивка на плажа, докато свалящите се презрамки ще ви помогнат лесно и равномерно да придобиете тен на тялото си. Класически, по-широки и регулируеми презрамки са идеални, ако възнамерявате да плувате интензивно. Именно такива модели ще намерите в онлайн магазин Евиза. Те няма да се плъзгат, а също така ще поддържат перфектно дори големи гърди .

Оценка на фигурата

Отправна точка за търсене на перфектния бански също трябва да бъде определянето на типа фигура. Модните експерти разграничават няколко метода за разделяне на силуетите, като един от тях разделя женските фигури на четири основни: ябълка, круша, колона, пясъчен часовник

Определянето на кой тип е най-сходен с нашата фигура позволява оптимален избор на костюм, който ще скрие недостатъците на фигурата и ще подчертае най-доброто в нея.

Как да изберем бански за фигурата?

Цветът на банския

Това е елемент, който не само се харесва. Той има допълнителни задачи! Той ефективно помага да се скрият недостатъците на фигурата и да се изложат онези части от тялото, които заслужават внимание. Най-ефективните цветове за вталяване включват: кафяво, сиво, лилаво и черно

Хващат окото ярки цветове, които са допълнително покрити с щампи. Ето защо те трябва да се използват с повишено внимание и най-вече съзнателно. Те се оказват незаменими, ако целта ни е да подчертаем определена част от тялото. Например – буйството от цветове на горната част на костюма (подсилено с набиране на материята или декоративен елемент) ще позволи бюстът да бъде силно открит.

Какво да съобразите, когато купувате бански костюм – правилната мярка

Избор на размер

Добре подбраният костюм е не само висококачествен плат и правилна кройка. Това също е размер, който трябва да бъде перфектен. Само така костюмът ще стои добре по тялото, като в същото време ще осигури комфорта при плуване и игра на плажа. Винаги си струва да търсите физически обекти или сайтове като онлайн магазин Евиза, които предлагат възможност за закупуване на костюми в много различни размери и пропорции. Това позволява по-добро оразмеряване.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе