Награди в ОДМВР – Търговище по случай професионалния празник на служителите на МВР

За постигнати високи професионални постижения и послучай 5 юли – празника на служителите на МВР, днес в областната дирекция в тържествена обстановка бяха прочетени заповеди за награждаване на служители за постигнати от тях през годината високи професионални резултати.

С почетен знак на МВР – трета степен, от министъра на вътрешните работи е награден комисар Йордан Костов – зам. директор на областната дирекция и началник на отдел „Криминална полиция“ в нея. С индивидуална парична награда за конкретен съществен принос при изпълнение на служебните си задължения министър Калин Стоянов е наградил комисар Димитър Димитров, началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР-Търговище.

За постигнати високи професионални резултати няколко служители на дирекцията са наградени с „Писмена похвала“ от главния секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров. Това са: началникът на РУ-Омуртаг гл. инсп. Даниел Бончев, началникът на РУ-Попово гл. инсп. Ивелин Христов, началникът на сектор в отдел „Охранителна полиция“ на дирекцията гл. инсп. Иван Александров, впд началникът на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в областната дирекция Георги Георгиев, и началникът на група „Миграция“ в структурата Поликсения Димитрова.

За образцово изпълнение на служебните си задължения трима служители на дирекцията са наградени с „Писмена похвала“ от административния секретар на МВР Лилия Бочева.

С „Писмена похвала“ от директора на областната дирекция за съществен принос в изпълнение на целите и приоритетите в дейността на  структурата са наградени трима служители. Със заповед на ст. комисар М. Михайлов с „Писмена похвала“ са наградени още трима служители на отдел „Криминална полиция“, четирима – от отдел „Охранителна полиция“, и  7 служители от отдел „Разследване“ в дирекцията.

За съществен принос при изпълнение на професионалните им задачи с „Писмена похвала“ от директора на ОДМВР-Търговище са наградени  и 4 служители на РУ-Попово, по трима – на РУ-Омуртаг и на сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ в дирекцията, 8 служители – на сектор „Финансово осигуряване, управление на собствеността и социалните дейности“, и двама служители на сектор „Пътна полиция“. Със заповеди на началниците на РУ-Търговище и на РУ-Омуртаг са наградени съответно 5 и трима служители от двете управления.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе