55-годишна жена е с опасност за живота след отнемане на предимство и катастрофа на пътя София-Варна

55-годишна жена – водач на лек автомобил, е настанена с фрактури в болнично заведение след пътен инцидент, информират от полицията.

На 5.07.2023 г. около 12,30 ч на път I-4(София-Варна), км 220+850 в община Търговище, 55-годишна жена от гр. Перник – правоспособен водач, е управлявала в посока на движение Варна-София собствения си лек автомобил „Сузуки Легаци“ с пернишка регистрация. Същата е предприела маневра „завой наляво“, не пропускайки движещ се след нея правомерно в същата посока на разрешен за изпреварване участък лек автомобил „Мерцедес Е 350 Д“ с търговищка регистрация – собственост и управляван от 34-годишен правоспособен водач от гр. Търговище, в резултат на което е настъпил страничен сблъсък между двата автомобила.

Вследствие на пътния инцидент водачът на лекия автомобил „Сузуки“ е настанена за лечение в МБАЛ-Търговище с фрактури на таз и ребро, с опасност за живота й.

На водачите са взети по надлежния ред проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух, които са отрицателни. Причините за пътно-транспортното произшествие са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе