Дневен хороскоп за 9 юли 2023, неделя

Овен

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата Ви. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Неделя не е лош ден за , но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Телец

Неделя може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия . Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Близнаци

Уморени сте от темпото, което Ви притиска. Ден, прекаран с близки хора и в спокойна атмосфера е това, което би Ви укрепило. Настроението Ви се подобрява от срещата с някого или приятели.

Рак

На семейният небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо дребно и маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт.

Лъв

Голямо значение за успеха на Вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята Ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия „съветник” и „спасителя на ситуации”.

Дева

Разрешаването на проблем в професионален план Ви открива много нови възможности. Неделя се оказва доста важен ден за голяма част от представителите на зодията, защото предоставя шанс за преодоляване на появилия се от известно време насам застой. Той има две разновидности. В едни случаи е породен поради прекъсване на работа, а в други – поради прекъсване на интимна близост.

Везни

Неделя е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Скорпион

Хубав, наситен с приятни моменти ден. Децата обаче може да изискват допълнително внимание и грижи, и да възникнат неочаквани задължения. Всичко обаче се преодолява лесно, основното е да не правите от мухата слон.

Стрелец

Ако финансовото Ви положение позволява това, направете някакво дарение. В близко бъдеще Вие на практика може да се убедите в истинността на пословицата „каквото посееш, това ще пожънеш“. През втората половина на деня е възможно да имате сблъсъци в личен план. Не е нужно да концентрирате прекалено вниманието си върху интимни проблеми. В края на краищата трябва да разберете, че сексът и любовта не са едно и също нещо.

Козирог

В неделя някои от Вас може да пътувате зад граница. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за Вас. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Неделя не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Риби

Може би всичко върви малко по-бавно, отколкото бихте очаквали, но твърде многото бързане също не е добър вариант. Чувствате се ограничени от много посоки, но най-голямото разочарование може да дойде от вашия партньор.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе