Дневен хороскоп за 14 юли 2023, петък

хороскоп

Овен

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Телец

Голямо значение за успеха на Вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята Ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия „съветник” и „спасителя на ситуации”.

Близнаци

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, Вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Лъв

Днес Ви предстои труден ден, през който няма да Ви е лесно да вземете решение за нищо. Избягвайте всякакви важни стъпки по отношение на финансите, а и по други въпроси. Когато става въпрос за Вашите емоции, бъдете реалисти и практични.

Дева

Голям процент от са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Везни

Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели, да се веселите и забавлявате. Отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в „задния двор“. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Денят е добър за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Скорпион

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина.

Стрелец

Днес определено ще избягвате задачи, които ще изискват повече дни или много по-дълго време за реализация. Лекотата, с която ще подходите през този ден към изпълнение на своите задължения, може да предизвика безпокойство от страна на други хора. Това особено важи в случай, че си позволите разхищения. Най-силната Ви страна за изява през този ден ще бъде Вашата работа, бизнес или кариера, където могат да възникнат различни възможности да покажете своите умения и знания.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. А колко влюбени ще се чувствате днес. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

Този петък е добре да си наложите повече самоконтрол. Не се захващайте с нищо ново и не отивайте на срещи, а просто се заемете с довършването на стара работа. Не се изнервяйте излишно. Бъдете нащрек и не допускайте да Ви манипулират. Не трябва да жертвате Вашите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над Вашите.

Риби

Не очаквайте твърде много от себе си – производителността Ви може да е по-ниска от обикновено днес. Денят обещава да бъде успешен за тези, които не планират нищо ново и са решили да приключат всички стари дела и начинания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе