Дневен хороскоп за 10 август 2023, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Телец

Като цяло този ден ще бъде благоприятен и за да не губите времето и енергията си за дреболии, препоръчително е да го планирате от сутринта. Късметът ще бъде Ваш спътник. Ще почувствате защитата на висшите сили.

Близнаци

През този ден няма да сте в особено добро настроение, за което предупредете близките си. Все пак не се сърдете много на някой, който ще се опита да Ви разведри. Дайте му шанс. Бъдете отпимисти и всичко ще бъде наред.

Рак

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и Ви е трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните дни ще блеснат. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Лъв

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Дева

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Везни

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред . Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Уместно ще е в днешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Намерете начин да се отпуснете.

Скорпион

Преценявайте обещанията си. Залагайте само на онова, което можете да направите самостоятелно. Разрешаването на проблем в професионален план ви открива много нови възможности. Не се отказвайте от начинанията. Въоръжете се с търпение, за да избегнете грешките на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия и внасяте стоки от чужбина, бъдете коректни с документите, за да избегнете проблемите.

Стрелец

Денят е чудесен да внесете промени и подобрения както в дома си (например да започнете ремонт), така и в професионалната област. Наблегнете на новите начинания, на ученето и самоусъвършенстването. Възможно е Ваш колега или началник да прояви несправедливост – говорете с него/нея и разберете защо постъпва така.

Козирог

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и Ви е трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните дни ще блеснат. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Риби

Не очаквайте твърде много от себе си – производителността Ви може да е по-ниска от обикновено днес. Денят обещава да бъде успешен за тези, които не планират нищо ново и са решили да приключат всички стари дела и начинания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе