Започнаха продажбите на апартаменти в нова луксозна сграда във Велико Търново

Започнаха продажбите на апартаменти в новата най-модерна сграда във Велико Търново и региона – Marmarley Home Park, разположена на ул. „Мармарлийска“ 35-А и в непосредствена близост до парк „Дружба“. В района са разположени най-добрите детски градини и училища, както и модерен медицински център.

Сградата е на 9 етажа и се състои от 74 апартамента – двустайни, тристайни, четиристайни и пентхауси, от които се разкрива чудесна панорама към парка, града и неговите забележителности. На първия етаж ще бъде разположен магазин (кота +0.00), а също така са предвидени две подземни нива, в които са обособени 87 гаражи и паркоместа.

Marmarley Home Park е премиум клас сграда. Сред основните преимущества са локацията в централната част на града, високата енергийна ефективност на сградата, благодарение на предвидената висококачествена алуминиева дограма, френски прозорци с интегриран обков и двукамерни стъклопакети с коефициент на топлопроводимост – 0,5 w/m2. Marmarley Home Park ще разполага с ориентация на изток, юг и запад, с възможност за гледка към парк „Дружба“, както и два достъпни директни входа от изток и запад, луксозно довършени, просторни, входни фоайета и общи части, и високотехнологични електрически асансьори на утвърден европейски производител.

Главен изпълнител на строителния процес е една от най-големите фирми за строителство и съоръжения на територията на цяла България – “Планекс Варна” ООД, а проектант е архитектурно студио “Ерта Консулт” ЕООД – специализирано в градоустройственото и инвестиционното планиране и проектиране на територията на цялата страна.

Пазарът на недвижими имоти във Велико Търново е един от най-бурно развиващите се в последните години поради възможностите, които предоставя старата столица  за целогодишен туризъм, културен живот и качествено образование в множеството престижни училища и университети. Именно затова закупуването на недвижим имот в Marmarley Home Park е отлична инвестиция.

За повече информация можете да разгледате сайта на Marmarley Home Park – www.marmarley.bg, както и да пишете на имейл – [email protected], или да позвъните на телефон – 0888 223 444. В секция „Разпределение“ можете да откриете повече информация относно свободните апартаменти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе