Дневен хороскоп за 26 септември 2023, вторник

Овен

През този ден за представителите на зодия възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Телец

През този ден няма да сте в особено добро настроение, за което предупредете близките си. Все пак не се сърдете много на някой, който ще се опита да Ви разведри. Дайте му шанс. Бъдете отпимисти и всичко ще бъде наред.

Близнаци

Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели, да се веселите и забавлявате. Отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в „задния двор“. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Денят е добър за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Рак

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Лъв

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Има нещо, което мира не Ви дава. Грешка, касаеща Ваше прибързано решение по повод приятелство? В работата знаете какво и как да го направите, но се чувствате безсилни. Душевността Ви е накърнена от прекалени надежди, отправени към заобикалящата ви сфера. Дайте си време за почивка днес, усмихнете се и бъдете благодарни на живота. От позитивната ви настройка зависи едно съблазнително, вълнуващо вечерно приключение!

Везни

Денят е много подходящ за общуване в неформална обстановка. Можете да обсъждате както бизнес, така и лични въпроси – ще получите полезни съвети и трикове, приятелите могат да споделят идеи, които с удоволствие ще претворите в живота.

Скорпион

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Стрелец

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Козирог

През този ден си пожелайте нещо вълшебно. Със сигурност всичко, което е добро за Вас, ще се изпълни. Ако имате някои съмнения, споделете мислите си с човек, на когото имате доверие. Някои обстоятелства ще помогнат за сформирането на нов мироглед.

Водолей

Днес денят може да донесе известно обезсърчение. Важно е да балансирате енергията си и да не се изтощавате твърде много, но е необходимо да използвате творческата енергия, която имате за конструктивни дейности: учене, четене, организиране или планиране.

Риби

Добър ден от финансова гледна точка: възможни са неочаквани парични постъпления, изгодни сделки. Успешните покупки не са изключени. Втората половина на деня е чудесно време за делови преговори, които ще бъдат ползотворни и приятни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе