Дневен хороскоп за 28 септември 2023, четвъртък

Овен

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия . Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Телец

Не предприемайте сега нови промени, тъй като нещата може да се обърнат по начин, по който не сте се надявали. Денят обещава да бъде благоприятен за личните отношения. Важно е да не бъдете тъжни поради малки проблеми и да се усмихвате по-често.

Близнаци

Ще бъде лесно и приятно да общувате с любимите хора. Не са изключени нови запознанства, но тук си струва да сте придирчиви, защото сте склонни да се доверявате на тези, които не го заслужават.

Рак

През този ден очаквайте обяснение в любов. Не бързайте да давате отговор, ако не сте сигурни в своите чувства.

Лъв

Използвайте деня за стабилизиране на финансовите си ангажименти. Осъществете контакти с важни хора, които могат да ви подпомогнат професионално. Отделете време за наслаждаване на природата и физическа активност. Проявете търпение и старание към своите цели.

Дева

Розовите планове на влюбените от зодия днес може да се променят, обещанията може да се окажат лъжливи и напрегнатите усилия няма да донесат никакви резултати. В ежедневния живот, във всички начинания, които може да не изглеждат достатъчно важни, представителите на зодия може да бъдат апатични и да следват пътя на най-малкото съпротивление. Използвайте всякаква възможност за реализирането на своите планове.

Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Скорпион

Звездите Ви съветват да обмислите плановете си за бъдещето, но да не се поддавате на съмнения и провокации от другите. Някои хора днес могат да се държат непредсказуемо или не по начина, по който сте очаквали, така че се опитайте да не влизате в конфликт.

Стрелец

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, .

Козирог

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Водолей

Очертават се парични печалби от успешна дейност. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

Звездите весело Ви махат и ви изпращат поздрави. Днес много представители на Вашия знак ще бъдат късметлии и избраници на съдбата. Работата ще Ви спори, проблемите изчезват, животът ще върви с песен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе