Благотворителен концерт в подкрепа на Петя Димова от Попово

Дом на културата „Димо Коларов“ при Община Попово, съвместно с НЧ „Св. св. Кирил и Методий-1882“ – гр. Попово, и НЧ „Съзнание-1907“ – кв. Сеячи, гр. Попово, организира благотворителен концерт в подкрепа на нашата съгражданка Петя Димова. Тя страда от болестта Множествена склероза вече 8 години и за да се излекува има нужда от финансовата подкрепа на жителите на града за скъпоструващо лечение в Русия.

Концертът в подкрепа на Петя се състоя на 9 октомври в Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий-1882“. В събитието взеха участие всички художествени колективи от община Попово: Студио за класически и съвременни танци „Марина балет”, Танцова формация „Чар”, ПДЮТА „Северняче“, Танцова формация „Сеяченки”, Танцов клуб „Гиздава девойка“, Клуб за народни хора „Фолклорна плетеница“, а също така и Вокалните групи към Дом на културата: „Антола“ и „Цветница“, Вокално студио при Дом на културата, както и Вокално студио „Модерата“ – към НЧ „Св. св. Кирил и Методий-1882“, Дует „Антола“ и индивидуалният изпълнител Дияна Стефанова.

Билетът за благотворителния концерт бе на цена от 10 лв. и можеше да бъде закупен от касата на Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий-1882“. В края на вечерта бе обявена и сумата, събрана за каузата от благотворителния концерт, като тя бе на стойност 3 865 лв.

Всеки, който желае, може да помогне и дари средства за кампанията също и на:

– дарителска сметка в банка ДСК: BG75STSA93000030132954 – Петя Любчева Димова;
– сметка в банка ОББ: BG72UBBS80021046755450 – PETYA LYUBCHEVA DIMOVA;
– REVOLUT: +359 895351065;
– PAYPAL: Petya Dimova [email protected];
– Кампания във Фондация „Павел Андреев” – https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-mama-petya.

Благотворителен концерт в подкрепа на Петя Димова от ПоповоДом на културата "Димо Коларов" при Община Попово,…

Posted by Местен Вестник on Tuesday, October 10, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе