Радослав Бойчев, независим кандидат за кмет на Търговище: „Забравените“ вилни зони трябва да станат част от града

Най-наболелите проблеми в община Търговище обсъди със симпатизанти и членове на листата за общински съветници от ПП „Възраждане“ независимият кандидат за кмет Радослав Бойчев.

Хората споделиха, че паркирани и изоставени коли затрудняват движението в района на кв. “Запад”. Общината има законов механизъм да реагира, стига кметската администрация да не си затваря очите пред този проблем, коментира кандидатът, който е подкрепен от „Възраждане“, „БСП за България“, „Български възход“, „Български гласъ“ и ПП МИР.

Други теми, които хората поставиха,  бяха неприветливите и мръсни градски тоалетни, лошата инфраструктура в малките населени места, безводието.

Тежко безхаберие е липсата на вода във вилна местност „Чокята“, коментира Радослав Бойчев в отговор на въпрос от залата.

Промяна в статута на „забравените“ от досегашното управление на града вилни зони като „Драката“, „Серсема“, „Кованлъка“ е заложил в програмата си той. Стотици хора живеят там целогодишно, но в условия, които нямат нищо общо 21-ви век. Една от основните причини за изключително лошата инфраструктура е фактът, че тези вилни зони не са включени в градоустройствения план. Оставени да се справят както могат, хората, които ги обитават, са принудени да свикнат със слабия ток, липсата на канализация, а уличното осветление и регулация са само мечта.

Задълбочено проучване на проблемите на тези зони, планиране на основни градоустройствени мероприятия, постепенно приобщаване към градските условия на живот, планира в програмата си Радослав Бойчев.

„Крайно време е Търговище да заживее в 21 век и всички жители на общината, независимо в кое населено място са избрали да изградят дома си, да имат цивилизовани условия за живот“, категоричен е Радослав Бойчев.

От „Възраждане“ споделят и  мнение му, че безценният ресурс на община Търговище – минералната вода, трябва да бъде използван. И това ще доведе до нови инвестиции,  които ще осигурят допълнителни работни места и доходи на жителите на община Търговище.

На 29-и гласувайте със 77 за кмет на община Търговище!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе