Yettel предлага абсолютния смарт шедьовър HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN с 18-каратово злато

Месец след глобалната си премиера и ексклузивно предлагане, новият абсолютен смарт шедьовър на HUAWEI вече е достъпен за всички потребители на Yettel. HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN съчетава елементи от 18-каратово злато с технологии от следващо поколение в един ултрафлагмански модел, който променя досегашните представи за възможното в изработката и функционалностите на смарт часовниците.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN идва със свръхвнимание към детайла и усещане за лукс във всеки елемент.   Той предлага революционна комбинация от ултрапремиум дизайн на механичен часовник, невероятно висок клас на материалите и върхови софтуерни решения за едно качествено ново изживяване с интелигентните носими устройства. Безелът на HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN е изработен с елементи от 18K а злато и нанокристална керамика. Богато украсените символи са гравирани по PVD технология, добавяйки финалния щрих към тази мигновена смарт класика, чийто корпус е излят от течен метал, а дисплеят от висококачествен сапфирен кристал. Изящните 3D трапецовидни шарки върху короната за управление са издълбани с диамантени инструменти и взаимодействат с вграденото злато, за да създадат подобаващ бляскав завършек. Верижката е с механизъм за закопчаване тип пеперуда, която може лесно да се регулира според размера на китката на притежателя му. Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат – златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време. Налице е също избор от над 25 000 циферблата от официалния магазин HUAWEI Watch Face.

Зад ултралуксозния завършек на дизайна обаче стой не по-малко впечатляваща здравина. Моделът е ISO 22810 сертифициран за водоустойчивост и е преминал стандартни тестове за водолазно оборудване, издържайки 100-метрови гмуркания в 4 различни режима, включително техническо и професионално гмуркане. Работещ с Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, часовникът предлага L5 точност на позициониране и е подходящ за приключения по суша или море. Любителите на движението получават достъп до 24 активности за професионален спортен режим и специален Expedition режим за моментите, когато са наистина приключенски настроени.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN предлага богат набор от функции за здраве и фитнес със специален акцент върху сърдечно-съдовата система. Сред тях са постоянно следене на пулса, нивата на кислородно насищане на кръвта (SpO2)[1] , съставяне на електрокардиограма и оценка на артериалната ригидност. Съвместим е с iOS и Android, моделът идва със светкавично бързо безжично зареждане – само 10 минути са необходими за достигане на 25% от капацитета на батерията, която издържа до 14 дни при пълно зареждане. Сега HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN може да бъде заявен в  цялата търговска мрежа на Yettel или онлайн на цена от 5999,99 лв. в брой или с лизинг за 259,99 лв. на месец за 24 месеца. Поръчките за модела се приемат след заявка и предплащане на сумата от 500 лв. в магазин на Yettel, а доставката е до 30 дни след предплащането.

Повече за офертата на Yettel и подробности за HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN  можете да видите тук.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе