Стъпки за Сезам регистрация

Създаването на профил е основополагащ процес във всеки онлайн букмейкър. Неговата цел е да идентифицира участника и да събере повече сведения за самоличността му. Това се отнася напълно за Сезам регистрация – процедура, до която се допускат единствено пълнолетни лица. Ето през какви етапи трябва да премине всеки, за да отключи достъпа до спортните тиражи, игрите и специалните бонуси.

Първи етап: Отваряне на регистрационния формуляр

Преди да се включите в Сезам, препоръчително е да направите собствено проучване на платформата и нейните ресурси. Прегледайте програмата със спортни срещи, вижте какви игри са добавени и се информирайте обстойно за правилата на бонусите.

Nostrabet.com ще Ви спести време, тъй като екипът, стоящ зад бетинг портала, е изготвил подробно ревю на букмейкъра.

Когато се убедите, че Sesame.bg си заслужава и е перфектното място за Вас, натиснете бутона “Нов Клиент”. Незабавно ще се зареди формуляр, който се поделя на няколко сегмента.

Втори етап: Основни данни за профила и самоличността

Сезам регистрация се преминава поради няколко причини. Първо, хазартният оператор е задължен да провери възрастта Ви. Второ, трябва да се впише акаунт в базата данни и той да се защити с надеждна парола. Затова още на старта, Sesame.bg ще Ви помоли да въведете:

  • Потребителско име, което е уникално и има 6 или повече символа;
  • Парола, състояща се от 8 до 20 символа плюс цифра, главна и малка буква;
  • Гражданство;
  • ЕГН или ЛНЧ;
  • Име и фамилия по лична карта.

Експертите съветват паролата да се различава изцяло от потребителското име и електронната поща, за да се проследява по-трудно. Препоръчително е, освен цифри и букви, да съдържа специални знаци.

Трети етап: Допълнителна информация

След като сте изпълнили условията в горната стъпка и сте проверили за грешки, може да преминете към следващата фаза от Сезам регистрация. В нея се изисква да посочите валута при разплащане – дали ще бъде евро, или български лев. Следва да се попълнят данни за контакт като имейл и телефон, като е задължително номерът да започва с кода на България (+359).

Sesame се нуждае още от населено място и адрес по лична карта, за да одобри заявката за участие. Ако има разминаване между настоящия и постоянния адрес, това трябва да се съобщи на оторизирания съпорт.

Полето за партньорски код не е задължително, но по-надолу е нужно да отбележите, че имате 18 години, не сте политическа личност и ще следвате условията на сайта.

Четвърти етап: Активиране на акаунт

Щом сте достигнали до тази фаза, означава, че сте покрили 90% от встъпителните процеси. Но за да се докоснете до всички предимства и недостатъци на Sesame от първо лице, отключете новосъздадения профил. На телефонния номер ще получите SMS код, а на пощата – линк за активация. Следвайте зададените инструкции от оператора и за секунди ще получите пълноправен достъп до платформата и залозите в нея.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе