Пресконференция по проект Център за високи постижения към ПГСС „Никола Пушкаров“

Екипът, работещ по проект BG-RRP-1.014-0025-C01 Център за високи постижения към ПГСС „Никола Пушкаров“ проведе пресконференция по проекта, на която присъстваха инж. Д. Петков, заместник кмет на Община Попово, инж. Станчева – младши експерт в дирекция ТСУ, педагогически специалисти, граждани и медии. Инж. агр. Теменуга Тодорова, в качеството си на ръководител на проекта представи работата на екипа до момента на подписване на договор с финансиращия орган (ИА Програма за образование), а координаторът на проекта д-р Васка Белчовска-Неделчева представи целите, дейностите, времевия график, бюджетът и основите дейности, които ще бъдат реализирани.

Членове на екипа по проекта са и М. Цанкова – финансист, Т. Тодоров – юрист и Н. Тодорова – експерт СМД. Партньор на ПГСС „Никола Пушкаров“ по проекта е Община Попово.

Проектът се финансира от Националния план за възстановяване и устойчивост (финансирано от Европейския съюз – NextGenerationEU) и е на стойност 3 456 796,99 лева с ДДС.

Основните дейности са две: 1. Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за изграждане на ЦВП и 2. Строително-монтажни дейности (включващи ремонт на Учебни работилници, Демонстрационен център, Лабораторен комплекс, изграждане на Конферентна зала и рехабилитация на настилки на учебния полигон и дворното пространство на учебно-опитното стопанство).

Пресконференция по проект BG-RRP-1.014-0025-C01Център за високи постижения към ПГСС „Никола Пушкаров“Екипът, работещ…

Posted by Иновативна ПГСС "Никола Пушкаров" on Monday, December 18, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе