Дневен хороскоп за 23 декември 2023, събота

© Pixabay.com

Овен

Събота е успешен ден за представителите на зодия . Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.

Телец

Събота ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днвс е ден за домашни дела. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Близнаци

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Тази събота внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Рак

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Лъв

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Дева

Отношенията между влюбените са хармонични. Възможно е днес зодия да получат известие, което може да измени към по-добро сегашното положение. Поставете пред себе си цел и не се отвличайте от дреболии, тъй като късметът може да Ви напусне. Старанието е непременно възнаградено по заслуги, а грешките струват скъпо.

Везни

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Скорпион

Не предприемайте сега нови промени, тъй като нещата може да се обърнат по начин, по който не сте се надявали. Денят обещава да бъде благоприятен за личните отношения. Важно е да не бъдете тъжни поради малки проблеми и да се усмихвате по-често.

Стрелец

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Козирог

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Водолей

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Риби

Време е да въведете някаква промяна в начина си на работа. Колкото и да ви е трудно да доказвате всяко ваше твърдение, ще е добре да се постараете и да сте по-концентрирани в работата си. Ще изпитате мощна енергия, която може да промени живота ви към по-добро. Вземете тази енергия и я използвайте, за да постигнете финансовите си цели и да спечелите повече сигурност за семейството си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе