Бинарен урок с осмокласници от ПГСС „Никола Пушкаров“

Във връзка с участието на ПГСС „Никола Пушкаров“ в програмата „Училища за пример“ на Фондация „Заедно в час“, бе проведен бинарен урок с учениците от 8 б. клас.

Бинарният урок бе по учебна практика „Бизнес комуникации“ и „Физическо възпитание и спорт“. Ивелин Добрев – учител по физическо възпитание и спорт и Анатоли Анков – учител теоретично обучение ПН „Администрация и управление“ бяха подготвили урока по интересен и нестандартен начин, като по този начин успяха да привлекат вниманието на учениците, които от своя страна изразиха своето желание да имат повече такива занятия.

По време на урока, учениците имаха възможност да приложат изучените техники за невербална комуникация както и да подобрят част от основните си двигателни качества. Това се случи чрез състезателна игра, създадена специално за урока на тема „Невербални олимпийци“, в която учениците трябваше да демонстрират своите умения за работа в екип, съобразителност, четивна грамотност, математическа грамотност, бързина, сила и някои техники от спортните игри. В провеждането на урока се включиха и учители, представители на лидерския и педагогическия екип по програмата „Училища за пример“.

Урокът беше наблюдаван и в последствие високо оценен от г-жа Анета Куманова, ментор на училището в програмата, инж. агр. Теменуга Тодорова, директор на ПГСС „Никола Пушкаров“ и част от лидерския и педагогическия екип на училището.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе