Дневен хороскоп за 12 март 2024, вторник

Овен

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът Ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да Ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва Ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Телец

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Близнаци

Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете.

Рак

Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде много динамика. Не пилейте енергията си в различни посоки.

Лъв

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Дева

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Везни

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Скорпион

Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Стрелец

Ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате. Заблудите с неизвестен произход могат да разклатят самочувствието Ви. Днес е ден, в който ще Ви е трудно да вземете решение сами.

Козирог

Посветете време на планиране и организация. Оценете текущите си цели и насочете усилията си към тяхното постигане. Избягвайте перфекционизма и се радвайте на малките успехи по пътя си.

Водолей

Денят е благоприятен за реорганизации или ремонти в дома. Днес е възможно да се разрешат множество проблеми, свързани с имуществото. Не е изключено в добро настроение да се подведете по неизгодно предложение, което да влоши финансовото Ви състояние. Желателно е да проведете този ден обичайните си занимания. Отделете повече внимание на това, как изглеждате.

Риби

Може да ви се прииска да обърнете повече внимание на нуждите на партньора си и да се уверите, че те са удовлетворени. Партньорът ви със сигурност ще се радва на това допълнително внимание, но не забравяйте и собствените си потребности. Бъдете нащрек докато изпълнявате рутинните си задачи. Едва ли ще се чувствате енергични и уверени днес. Ниските ви вибрации няма да ви позволят да бъдете особено продуктивни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе