Пореден проявен акт на вандализъм в Попово, този път срещу една от най-новите придобивки в „Бялото градче“ – градският фонтан

Пореден проявен акт на вандализъм в община Попово, този път срещу една от най-новите придобивки в „Бялото градче“ – градският фонтан.

За съжаление, за пореден път ставаме свидетели на проявен акт на вандализъм в нашия град. Този път посегателството на неустановените засега извършители на хулиганската проява е насочено към една от най-новите и красиви придобивки в „Бялото градче“ – градският фонтан. Вандалските прояви на гамените се изразяват в хвърлени на дъното на водния обект от тях камъни – част от екстериорния дизайн на фонтана, и увредено осветително тяло.

Отново призоваваме жителите и гостите на Попово да пазят и поддържат в прилежен вид и да не нарушават целостта и облика на изградената с много труд и усилия инфраструктура. Освен това съвсем скоро се очаква градският фонтан да придобие завършено въздействие, като водните каскади ще танцуват не само в светлинно, но и в ритъма на музикално оформление. Нека бъдем отговорни граждани и имаме възможността да се наслаждаваме отблизо на тази красота, без да я рушим и унищожаваме.

Пореден проявен акт на вандализъм в община Попово, този път срещу една от най-новите придобивки в „Бялото градче“ –…

Posted by Местен Вестник on Thursday, May 30, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе