Лятно предложение от Yettel: Всеки план Total Unlimited идва с абонамент за Deezer и застраховка „Смарт турист“ за 3 месеца

Yettel има ново лятно предложение, което ще направи всяко пътуване по-приятно и сигурно. Всеки потребител, който сключи двугодишен договор за някой от мобилните планове Total Unlimited до края на август, ще получи абонамент за музикалната стрийминг услуга Deezer и застраховка при пътуване в чужбина „Смарт турист“ за три месеца без допълнително заплащане.

„Смарт турист“ е застраховка при пътуване в чужбина, която потребителите плащат през сметката за мобилния номер. Сключва се еднократно с няколко клика през апликацията или в собствен магазин на Yettel.  Активирането на застраховката е без месечна такса, като клиентите заплащат премия само за пътувания, започнали след тримесечния период, и само за дните, прекарани в чужбина – до 31 последователни дни за всяко пътуване.

Покритието на застраховката започва автоматично, когато мобилният номер на клиента се свърже с мобилна мрежа в роуминг, и е валидно за неограничен брой бъдещи пътувания, като по този начин отпада необходимостта потребителите да сключват нова застраховка преди всяко пътуване. При всяко пътуване клиентът разполага с 4 часа, в които може да избере да откаже покритието по застраховката за конкретното пътуване. При всяко пътуване клиентът може да избере да застрахова до 10 спътници.

Най-голямото предимство на „Смарт турист“ е широкото разнообразие от покрити рискове, сред които медицинско покритие до 200 000 лв., пътна помощ, закъснение при пътуване, загуба на лични вещи и багаж и разходи за временна подмяна при загуба на лични документи. За някои от покритията се прилага самоучастие на стойност 50 лева. Застраховката при пътуване в чужбина „Смарт турист“ се предлага чрез Yettel България като застрахователен агент на Chubb European Group SE. Пълна информация за условията на застраховката може да намерите в търговската мрежа на Yettel и на yettel.bg.

Клиентите на Total Unlimited ще получат и тримесечен достъп до музикалната стрийминг услуга Deezer. В платформата ги очакват над 120 милиона песни с HQ звук, възможност за създаване на персонализирани плейлисти, както и умен алгоритъм за препоръки, който сам разпознава любимия стил на потребителите и им предлага нови песни. Абонаментът за Deezer от Yettel означава, че няма да има никакви прекъсвания за реклами, които да попречат на музикалното изживяване. Възможно е да се слуша музика и в офлайн режим, като за целта песните могат да се изтеглят на устройството на потребителя, без това да повлияе на качеството на звука.

Тримесечният абонамент за Deezer без допълнително заплащане може да се активира от приложението на Yettel до 10 септември, а когато наближи изтичането на промоционалния период, клиентите ще бъдат информирани, за да изберат дали да продължат да ползват Deezer като „Дигитална услуга“, спрямо условията на избрания план, или като допълнителен пакет за 9,99 лева на месец.

Плановете Total Unlimited, сключени през юли за срок от две години, носят и максимална скорост на мобилния интернет за шест месеца, и 100 лева отстъпка за смарт часовник.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе