Започна мащабното почистване на гробищния парк в Омуртаг

Днес започна мащабното почистване на гробищния парк в гр.Омуртаг, който обхваща площ от 58 декара. Гробищния парк не е бил почистван от години, и затова настоящата инициатива е от голямо значение за общината и нейните жители.

На място за оглед на процеса бяха секретарят на общината Емрах Шюкриев и председателката на Общинския съвет, инж. Бахтишен Ахмедова. Те изразиха своята удовлетвореност от започналите дейности и подчертаха важността на поддържането на чистота и ред в общинските зони.

„Почистването на гробищния парк е не само въпрос на естетика, но и на уважение към паметта на нашите близки. Това е дългоочаквана инициатива, която ще подобри значително състоянието на парка и ще създаде по-приятна и спокойна обстановка за всички посетители“, сподели секретарят на общината Емрах Шюкриев.

Работата по почистването ще продължи през следващите дни, като се предвижда да бъдат отстранени натрупаните отпадъци и да се извършат необходимите поддържащи дейности. Общината призовава всички граждани да сътрудничат и да спазват чистота в парка, за да запазим това важно място в най-добро състояние.

Прес съобщениеДата: 23.07.2024г.Започна мащабното почистване на гробищния парк в гр.ОмуртагДнес започна мащабното…

Posted by Община Омуртаг on Monday, July 22, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе