Дневен хороскоп за 17 септември 2024, вторник

Овен

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Телец

Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете.

Близнаци

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Рак

Този вторник е добре да си наложите повече самоконтрол. Не се захващайте с нищо ново и не отивайте на срещи, а просто се заемете с довършването на стара работа. Не се изнервяйте излишно. Бъдете нащрек и не допускайте да Ви манипулират. Не трябва да жертвате Вашите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над Вашите.

Лъв

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Дева

Напрегнат, нервен ден, когато мнозина сами не знаят какво искат. Разберете собствените си чувства, вероятно сте просто прекалено емоционални. Всичко външно може да наруши вътрешната хармония, така че би било по-добре в този ден да сте в спокойна атмосфера, насаме със себе си, с мислите си.

Везни

Съсредоточете се върху достигане на яснота относно личните си цели. Денят е подходящ за начало на нови предизвикателства. Пазете се от прекомерна самоувереност и прекалено бързи решения.

Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията.

Стрелец

Днес може да се натоварите с повече отговорности, без това да ви създаде някакъв допълнителен стрес. Това ще бъде благоприятно време за постигане на повишение или на по-добро заплащане.

Козирог

Подходящ ден за делови преговори и обсъждане на всякакви важни въпроси. Може да попаднете на хора, които да се заинтересуват от вашите идеи и планове. Възможно е с подкрепата на съюзници да постигнете повече от очакваното.

Водолей

Това е ден, в който ще си отдъхнете. От сърцето ви ще падне голям камък. Не бързайте да се затрупвате с нови отговорности.

Риби

Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде много динамика. Не пилейте енергията си в различни посоки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе