Автоматични решения за обработка на документи от Смарт Софт – кратко ръководство за потребителя

Само допреди десетилетия, използването на компютри и софтуерни технологии не е било масова практика. Хората са разчитали единствено на ръчната работа и не са имали достъп до високотехнологични решения, каквито са тези на Смарт Софт. Ефективни, лесни за използване, ценово достъпни и с широко приложение – продуктите на компанията печелят високата оценка на потребителите заради своя потенциал и разнообразни настройки. Те са подходящи за компании от всякакви бизнес ниши, а с времето са се наложили като задължителен елемент от управлението на фирмите. Различни услуги тук (EN-UK).

Защо и как да оптимизираме работата с документи?

Загуба на време и пари, допускане на грешки при обработката на ключова информация, недостиг на работа ръка – всички тези казуси са нещо нормално, когато дадена компания не е автоматизирала работните си процеси. Смарт Софт напомнят, че с помощта на предлаганите от тях софтуерни разработки могат да се постигнат изключителни резултати в професионален план. Ето какви са те:

  • финансова рентабилност – намаляването на разходите за заплати в счетоводството (и не само) е стъпка към финансовия просперитет на всяка една компания. Когато ръчните процеси биват заменени с автоматизации, това ще доведе до по-малко разходи за работна ръка. Подобни „подобрения“ ще помогнат на фирмата да насочи паричните си ресурси по други направления, като например в инвестирането за нова бизнес стратегия или рекламна кампания;
  • конкурентоспособност – фирменото реноме е „чувствително“ към оценката на клиентите, която пък е обвързана с нивото на обслужване, предлагано от компанията. Колкото по-изрядно е счетоводството и обработката на документалната информация, толкова по-голям е шансът фирмата да се сдобие с отлична репутация. Това ще я направи предпочитана за клиентите, а наред с това и още по-конкурентноспособна;
  • оптимизация на работните процеси – рационализирането на стъпките по време на обработката на документи е прелюдия към успешния бизнес, който е пряко зависим от работата в счетоводния отдел. Когато тя е добре организирана, а служителите успяват да изпълнят възложените им задачи, това ще допринесе за фирмения успех. Със софтуерните решения на Смарт Софт голяма част от операциите ще могат да бъдат автоматизирани и много по-ефективно изпълнени;
  • отлична организация на фирмената информация – потокът от данни в счетоводните отдели е много голям, което го прави труден за управление. Когато обаче се използва технология за оптимизиране на този процес, информацията ще може да се организира по-лесно и адекватно. Служителите след това ще имат възможност да я намират безпроблемно, но най-важното – без да губят излишно време за целта;
  • висока защита на данните – фирмената информация трябва да бъде обект на висока защита, за да не се злоупотребява с нея. Това е лесно постижимо със Смарт Софт, които предлагат работещи продукти за модерния бизнес.

Съвременните фирми изпитват силна потребност от високотехнологични решения, които да рационализират работата в отделите, да я направят по-ефективна и печеливша. От Смарт Софт предлагат точно това – софтуерни инструменти за интелигентно извличане и управление на информацията, които са „must-have“ за големите бизнеси. Научете повече тук (английска статия)

Как помагат софтуерните решения на Смарт Софт?

Автоматичната обработка на документи е от фундаментално значение за просперитета на компаниите. Този вид технологични решения се свързват с десетки ползи, сред които е намаляването на разходите за заплати, намаляването на грешките при извличането на информация и повишаването на ефективността.

От друга страна, служителите в отделите ще имат повече време да насочат фокуса си към по-важни задачи, обемът документи за обработка ще е в пъти по-голям. Освен това, технологията за оптично разпознаване на символи ще направи възможно автоматичното преобразуване на сканирани документи в пдф файлове, които са и електронно-четими. Подобни настройки ще помогнат за поддържането на изряден архив от данни и ще улеснят техното търсене след време.

Какви иновативни технологии предлага компанията?

Смарт Софт предлага на своите бъдещи и настоящи клиенти разнообразни технологични продукти, които имат потенциала да се превърнат в основен инструмент за управлението на счетоводната документация. Сред предложенията на компанията е оптичното разпознаване на символи, автоматичното сканиране на документи, класификацията на документи и пдф решенията. Софтуерът на Смарт Софт може да се използва още и в застрахователния сектор и в логистиката – още две бизнес направления, които имат висока нужда от автоматизация на работните процеси. Информирайте се повече тук (EN)

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе