Дневен хороскоп за 20 септември 2024, петък

Овен

Втората половина на деня за е по-добре да използва за почивка, възстановяване. Опитайте се да избегнете претоварване. Уморителната физическа работа и изтощителните спортове е по-добре да се отложат.

Телец

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Близнаци

Ще се наложи да поемете някои допълнителни задължения, а няма да разполагате с достатъчно време. Оставете им инициативата и се забавлявайте. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието Ви. Може да посетите братя, сестри, близки и роднини.

Рак

През този ден не забравяйте да кажете по една добра дума на всеки близък или приятел, който е до Вас. Запитайте се как може да станете по-добри. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Лъв

Можете да опитате да изясните отношенията си, да постигнете яснота по онези въпроси, които Ви се струват най-актуални, но това със сигурност трябва да се прави открито, ясно изразявайки мислите си.

Дева

Не се предоверявайте на непроверени хора или случайни запознанства, които създават неудобство и напрежение. Колкото и да сте планували очаквана почивка, днес отговора е: промяна и обновление на кръгозора. Останете насаме със себе си и си дайте яснота в ретроспективен анализ. Съдбата Ви помага с енергия и знаци, които да разчетете правилно и да отстраните препятствията. Балансирайте любовта с толерантност и градивни предложения.

Везни

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Днес може да бъдете въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против Вас. Днес не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда. Свойствената Ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Стрелец

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Козирог

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си.

Водолей

Днес може да бъдете въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против Вас. Днес не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда. Свойствената Ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Риби

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички , но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе