Извънредно заседание на Общинския съвет в Омуртаг: г-жа Радостина Дончева избрана за временно изпълняващ длъжността кмет

На 24.09.2024г. в заседателната зала на Община Омуртаг се проведе извънредно заседание на Общинския съвет, на което г-жа Радостина Дончева, досегашен зам.-кмет, беше единодушно избрана за временно изпълняващ длъжността кмет на общината.

Заседанието беше уважено от областния управител на Търговище, г-н Гюрсел Хасанов, който подчерта важността на стабилното управление в преходния период до провеждането на редовните избори. Членовете на Общинския съвет изразиха своето доверие в г-жа Дончева, акцентирайки на нейния опит и ангажираност към местната общност.

С този избор се гарантира продължаването на ефективното управление и изпълнението на текущите проекти и инициативи на Община Омуртаг. В своето обръщение след избора си, г-жа Радостина Дончева благодари за оказаното доверие и обеща да работи в интерес на гражданите на общината, като се фокусира върху важните за региона приоритети.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе